Wij zijn u graag van dienst!

Onze diensten

PCC is het uitzendbureau voor ondernemers en bedrijven die lokaal actief zijn. Voor denkers en doeners. Voor mensen die hun handen uit de mouwen steken. Op de werkvloer maar ook op kantoor. Wij zijn lokaal aanwezig en altijd bereikbaar.
 
PCC is er voor jouw keuze en dat is wat telt!

Meld u aan als werkgever

Uitzending, werving & selectie

Bent u voor tijdelijke, voor korte periode of voor een lange periode op zoek naar de juiste werknemers? Dan is uitzenden de oplossing. Door middel van uitzending nemen wij het werk uit uw handen. Vanuit uw wensen en doelen ontwikkelen wij een functieprofiel en krijgt u de beste selectie uit onze databank. Wij zorgen voor de werving en selectie van potentiele werknemers.

Op basis van de gewerkte uren, wordt de flex-collega om de week betaald en ontvangt u iedere maand een factuur.

Payroll

Bedrijven die gebruik maken van payroll ervaren meer flexibiliteit en lopen minder financiële risico’s.
Wij leggen u graag uit wat payroll voor u kan betekenen.

Payroll is een dienst waarbij wij het werkgeverschap van u overnemen, met meer bijkomende voordelen dan alleen het uitbesteden van uw salarisadministratie. De medewerker gaat voor u werken, maar komt op de loonlijst van PCC Recruitment. U krijgt de factuur volgens het afgesproken tarief. Mocht u meer informatie willen ontvangen over deze diensten, neem dan alstublieft contact met ons op. Als uw medewerker onder contract staat bij PCC Recruitment nemen wij de volgende verantwoordelijkheden van u over:

Onze verantwoordelijkheden:

Arbeidsovereenkomst, periodieke salarisbetaling, verstrekking salarisspecificaties en jaaropgave, aan- en afmelding bij alle noodzakelijke instanties (ZVK, belasting, etc.), reserveren vakantiegeld a 6%.

Uw verantwoordelijkheden:​

Begeleiding op de werkplek, leiding en toezicht, aanmelden/wijzigen van de opdracht bij PCC Consultancy & Recruitment.

Een voorbeeld van Payroll

U heeft de perfecte kandidaat gevonden om bij u te komen werken of u vraagt ons om de perfecte kandidaat te vinden, maar u wilt het werkgeverschap graag uitbesteden. Door deze medewerker aan te melden bij PCC Recruitment kan uw werknemer op een flexibele basis bij u beginnen.
 
Afhankelijk van uw wensen kan bijvoorbeeld ook het verzuimrisico gedekt worden; de medewerker wordt doorbetaald bij ziekte, zonder dat dit bij u in rekening wordt gebracht.

Wij zien mogelijkheden in jouw keuze!

Kom gerust langs voor vragen bij uitzendbureau PCC aan Kaya Bonaire 6

De voordelen van een uitzendbureau

  • U heeft snel de geschikte medewerker.
  • Geen administratie kosten.
  • U loopt geen risico bij ziekte, no cure, no pay.

Voor meer informatie over onze diensten en de mogelijkheden kunt u contact opnemen met PCC recruitment via info@pccbonaire.com of op +599 717 3005

Meld u aan als werkgever