People’s Choice Consultancy & Recruitment

Beter bekend als PCC is een uitzendbureau gelegen in Kralendijk, Bonaire.
 
Een uitzendbureau is een intermediair bedrijf die bemiddelt tussen werknemers die (tijdelijk) werk zoeken en werkgevers die (tijdelijk) werknemers nodig hebben.

People’s Choice Consultancy

PCC Consultancy geeft training en coaching, verzorgt opleidingsprojecten en helpt startende ondernemers in hun weg naar succes. Met de juiste coaching streven wij ernaar ondernemers, werkzoekende, scholieren en omscholers te ondersteunen naar hun weg naar succes.

Een uitzendbureau, en zoveel meer dan dat!

People’s Choice Recruitment

Recruitment (vaak ook werving en selectie genoemd) verwijst naar het proces van identificeren, selecteren en aantrekken van de best gekwalificeerde en beschikbare kandidaten voor een tijdelijke of vaste vacature.

Wij zijn gespecialiseerd om ons zelf continu op de hoogte te houden van de huidige en toekomstige vraag- en aanbodzijde op de arbeidsmarkt binnen de ABC eilanden. Daarom nemen wij graag het werk van werkgevers uit handen door op zoek te gaan naar kandidaten die graag willen werken en hun kwaliteiten willen laten zien, uitbreiden en verbeteren.  Wij streven naar een match tussen de wensen van een werkgever en werknemer.

Door vaak snel wisselende periodieke of tijdsgebonden werk komen er constant nieuwe vacatures vrij. Kerst- en eindejaar periode zijn voor bepaalde werkgevers zoals toerbegeleiders, restauranthouders en shopping- of winkelcentra druk. Tijdens het toeristische hoogseizoen schakelt de betrokken sector met horeca-uitbaters heel dikwijls uitzendkrachten in. Er wordt zeer kort op de man gespeeld inzake en het aanbod ten aanzien van de door werkgevers gevraagde tijdelijke arbeidskrachten om plotse eerder kortdurende activiteit pieken op te vangen. En juist daarom is het zo belangrijk dat een werknemer presteert in het bedrijfsleven om zo meer kans te maken op een voortdurend contract. PCC Recruitment is er voor iedereen die opzoek is naar werk of werknemers.

Naast het periodieke en tijdgebonden werk komen er ook regelmatig vacatures vrij voor langere periodes met veel zekerheid op een goed contract waarbij de werkgever uiteindelijk de werknemer in dienst neemt binnen het bedrijf. Wij streven naar een goede samenwerking tussen werkgever en werknemer met alles eindpunt een contract waar iedereen te vrede mee is.

Kies voor PCC Consultancy & Recruitment, uitzendbureau.

De definitie van recruitment verwijst naar een specifiek en duidelijk afgebakend proces. Onze consultancy afdeling gaat net iets verder, door langdurige ondersteuning. Onze afdeling vind plaats buiten alle bedrijfsprocessen om en kan daardoor gemakkelijk door ons worden uitgevoerd.

Voordelen voor werkgevers

  • Wij nemen tijd, middelen en focus uit handen
  • Competitief voordeel voor bedrijven
  • Wij zorgen voor achtergrond- en referentiechecks
  • Wij zorgen voor het afwijzen van sollicitanten

Voordelen voor werknemers

  • Jouw beste sparringpartner
  • Aanbod van geschikte vacatures
  • Wij hebben een directe lijn met de werkgever
  • Wij zorgen voor sterke uitgangsposities en ondersteunen in salaris onderhandelingen.